Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
admin Site Admin

Prisijungė: 2007 09 18 Pranešimai: 1194 Miestas: Marijampolė-Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

Prisijungė: 2007 10 15 Pranešimai: 619 Miestas: Panevezys - Kaunas
|
Parašytas: Sk. 02 24, 2008 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
bet visu graziausias, tai faustas buvo..
Tiesa sakant, man tai patiko.. Laimejo Imir pelnytai (nors konkurencija maza buvo).. grazus suo.. ))) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Sk. 02 24, 2008 11:49 pm Rašyti temą: |
|
|
jooo, faustino - super zavus alabajus negali nepalikt ispudzio kas ji mate kada gyvai toks milzinas-grazuolis )))))))) ir jauciu, ne savoj teritorijoj - toks gerulka turetu but jo kieme tai as kazkaip nesiryzau rankos jam istiest pauostyt.. )) bet grazus akutes tokios gyvos, emocingos taip ir norisi paimt tas kudlas patarsyt ant xokes! )) dar vaikutis gi, kiek cia to amzelio jam.. admin. lepsiuku faustu pavadino - ilgai juokiausi )) toki rimta vyrioka - ir taip... nu, su meile, aisku, cia gi visi suprantam )) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas

Prisijungė: 2007 10 01 Pranešimai: 71 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
faustas nuotraukose tikrai ispudingas. tikras meskinas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
AČIŪ už komplimentus mūsų lepšiui , bet parodoj jis nedalyvavo (tik kaip žiūrovas). Ar jis vienintelis paliko tokį įspūdį , kiti šunys irgi neblogi, pvz. IMIR'as labai gražių linijų jaunas alabajus, vertas titulo kurį gavo. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 389 Miestas: panevezys
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 6:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Fausta jau gyriau , Bomba irgi, o dar man patiko Laivio veisimo kale, viskas joje kazkaip vietoj ir nieko perdaug, man dar ir spalva grazi!
Imir man irgi patiko, idomu, kas toliau bus , kaip formuosis.
Ingai- radau Mavr(Imiro teva), jis tevas ir Bietars Karakum, perduoda savo neblogai, Mavr motina Zana Dark iz Ruskoy Legendy  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 6:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Stiprus genai Žana Dark, kad ji, sūnus ir anūkas beveik identiški (maži skirtumai).
O Laivio kalė matos, kad jau pilnai susiformavus. Tokia "savo vietoj" jau. Bet gražiai ji ten ore dantimis kaukšėjo kas matė ... Milimetro trūko kad senis ėjęs pro šalį būtų įsigijęs 4 skyles rankoj  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 7:53 pm Rašyti temą: |
|
|
admin rašo: | Stiprus genai Žana Dark, kad ji, sūnus ir anūkas beveik identiški (maži skirtumai).
O Laivio kalė matos, kad jau pilnai susiformavus. Tokia "savo vietoj" jau. Bet gražiai ji ten ore dantimis kaukšėjo kas matė ... Milimetro trūko kad senis ėjęs pro šalį būtų įsigijęs 4 skyles rankoj  |
Laivio kale Man tokios patinka, tik , aisku, valdyti reikia moketi!
Nuo Mavr radau is vienos vados 2sunys ir 1 kale, visiems DTS testas A, tai irgi PLIUSAS! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 9:58 pm Rašyti temą: |
|
|
...as vis dar svarstau, kuri cia is ju i telsiu rajona isvezus...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 10:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Nesupratau,apie ka? Mavr ar Zana Dark ketinat isvezti?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 10:46 pm Rašyti temą: |
|
|
matomai tik alabaxar ten tiktu praejes visus 'nearsislapinimo' testus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 10:52 pm Rašyti temą: |
|
|
jei rimtai, man gaila kad mazai azijatu buvo
vilniuje rodos daugiau bus ziurejom kiek uzsiregistravo, rodos 18...
fain
aisku imir labai grazus gali asmeniskai labiau patikt pvz., kitu spalvu, bet kur grozis - tai nelieki abejingas
kaip sako: suns galva - tai suns veisle ta posaki ir prisiminiau kai pamaciau imir nuotrauka manau, kad gyvai jis dar ispudingesnis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 10:55 pm Rašyti temą: |
|
|
redi rašo: | ...as vis dar svarstau, kuri cia is ju i telsiu rajona isvezus...  |
Apie ką jūs čia, redi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Antr. 02 26, 2008 11:02 pm Rašyti temą: |
|
|
zr. tema 'alabaju kovos'... apie posaki 'jis dar ALABAY'... ir apie vertinimo kriterijus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Tr. 02 27, 2008 9:45 am Rašyti temą: |
|
|
aaaa, ok. aišku tada  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Tr. 02 27, 2008 10:24 am Rašyti temą: |
|
|
noriu pasakyt kad kiekvieno veisejo (azijatu) nuomone man yra labai rimta ir svarbi, autoritetinga ir negincijama uztat nuoroda i kokius tai mano azijato galimus trukumus priimu kaip asmenine nesekme ir aisku, norisi kazkaip pasitaisyt, jei tai imanoma taigi, atsiprasau jei ka uzgavau - tikrai labai gerbiu kiekviena azijato veiseja ir savininka, sugebanti uzauginti ir ispuoseleti suni, gaunanti aukstus ivertinimus bet kokio lygio parodose pati zinau, kaip tai nelengva ir kiek pastangu reikalauja sunys - ne zole patvory, patys neuzauga
nekantriai lauksiu sekancios parodos, noretusi paciai pasizvalgyt ten, tik kazin ar vyra pavyks istempti apart sodybos, toliau nevaziuoja ))) bet galgi smalsumas nugales  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|