|
Vidurinės Azijos Aviganiai www.alabai.info
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas

Prisijungė: 2007 10 01 Pranešimai: 71 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Tr. 03 05, 2008 7:54 am Rašyti temą: CACIB “Lietuvos nugalėtojas’08", CACIB “Vilniaus taurė’ |
|
|
ar ketina, kas nors dalyvauti siose parodose kovo 15 - 16 d. butu idomu pamatyti forumo dalyviu sunis |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

Prisijungė: 2007 09 18 Pranešimai: 1194 Miestas: Marijampolė-Vilnius
|
Parašytas: Tr. 03 05, 2008 4:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Na, pvz mes žadam su dviem mergom, Hayla ir Appa, jei davešim nesusimušus . Hayla nelabai formoj, bet kad jau užregistravom tai pasimsim ir šią. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

Prisijungė: 2007 10 15 Pranešimai: 619 Miestas: Panevezys - Kaunas
|
Parašytas: Tr. 03 05, 2008 7:06 pm Rašyti temą: |
|
|
kaip saunu ) mes zadam vaziuot tik pasiziuret )) dar mazylio neturim ) bet greit gal jau turesim ir rudeni jau dalyvausim parodose )) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Tr. 03 05, 2008 10:36 pm Rašyti temą: |
|
|
admin: aciu uz jusu jumora! ) visada prajuokinat taikliais samojais
nezinau ar ikalbesiu vyra musu mazyli vezt 'pasishunint' )) aisku, kaip ziurova )
o jus 2 dienas busit ar viena? ir kuria?
gal galit paaiskint, kuom skirsis tu dienu pasirodymai (isskyrus kad pora sunu daugiau-maziau dalyvaus) ?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Kv. 03 06, 2008 10:24 am Rašyti temą: |
|
|
Abi dienas. Parodos niekuo nesiskiria viena nuo kitos, tiesiog tai dvi viena nuo kitos nepriklausomos parodos su krūva šunų ir dar didesne krūva žmonių  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Kv. 03 13, 2008 11:21 am Rašyti temą: |
|
|
o galit pasakyt, ten i vidu - kaip - su suniu ileidzia ar ne?
ar jam bilieto reikia?
veztis mazi kad masinoj pasedetu - be rysio
bet jei bus problemu isivesti kartu, tai neverta ir imti su savim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Kv. 03 13, 2008 11:26 am Rašyti temą: |
|
|
..ir dar vienas klausimas: o azijatui ten (parodoj) butu idomu? jei nedalyvauja..  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Pen. 03 14, 2008 11:51 am Rašyti temą: |
|
|
redi rašo: | o galit pasakyt, ten i vidu - kaip - su suniu ileidzia ar ne?
ar jam bilieto reikia?
veztis mazi kad masinoj pasedetu - be rysio
bet jei bus problemu isivesti kartu, tai neverta ir imti su savim  |
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Pen. 03 14, 2008 12:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Bilieto jam nereikia, bet eikit ten kur eis su šunimis, tam būna atskiras įėjimas visada. Su savimi būtina turėti vet-pasą, be jo gali grąžinti atgal. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Pen. 03 14, 2008 12:44 pm Rašyti temą: |
|
|
redi rašo: | ..ir dar vienas klausimas: o azijatui ten (parodoj) butu idomu? jei nedalyvauja..  |
Dideliam šuniui jei nedalyvauja tikrai nėra smagu, nes tokia žmonių ir šunų maišalynė, tik ir norisi greičiau dingt iš ten. Apsisukt vietos nulis O ypač tarptautinėj, kur susigrūda ne tik iš Lietuvos bet ir iš aplinkinių valstybių...
Bet Baltushka pamatyt vistiek knieti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Pen. 03 14, 2008 1:29 pm Rašyti temą: |
|
|
admin: aciu uz info, bandysiu laime - su vyru pakalbesiu, kiek zinau, jis nenori baltuko vezti, sako man: ka, pavaidint nori?! ; )
ka cia vaidinsi - isivaizduoju, koks ten 'jovalas' - sunu ir zmoniu )))
o masinoj ji laikyt is principo galima butu ta valandike, kol azijatai praeis (lina sake 10 ryto jau reik buti, nes 10.33 pasirodymas), labai noriu paziuret ir su jumis susitiksim su visais, kad ir trumpam
dar paziuresiu ka vyras sakys, vakare parasysiu ar bus balto,
jei ka, grizdami uzsuksit pas mus trakuose (jei pro aukstadvari vaziuosit
jums ten rupesciu ir taip pakaks - su dviem grazuolem )))))))) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Pen. 03 14, 2008 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
nu sutiko vyras, rodos vaziuosim su maziu sekmadieni i litexpo liepe mokyt su pavadeliu vaiksciot o ka, mes ne-mo-kam?! vienas - stumia, kitas - traukia! jega
ziuresim, gal masinoj paliksim, jei bus didele grustis bet visvien pamatysit mazulkinas- haw-hawchikas! )) pas mamyte vaziuos )) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Sk. 03 16, 2008 5:22 pm Rašyti temą: |
|
|
man patiko parodos organizavimas gana tvarkingai viskas, nebuvo zmoniu grusties, palyginus uztektinai vietos prie ringo
daug graziu azijatu, yra kur akis paganyt  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

Prisijungė: 2007 10 15 Pranešimai: 619 Miestas: Panevezys - Kaunas
|
Parašytas: Sk. 03 16, 2008 8:58 pm Rašyti temą: |
|
|
manau, kad teiseja visai objektyviai ivertino sunis .... tikrai buvo i ka akis paganyti nedaug zmoniu buvo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas

Prisijungė: 2007 10 01 Pranešimai: 71 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Pir. 03 17, 2008 7:42 am Rašyti temą: |
|
|
pirma pazinau appa, o salia tikriausiai ir admin buvo .. man dar sistema paslaptis, kas ir kur laimejo .. zmona, kuria vedziau i azijatus paziureti, buvo nustebinta, kaip galingai atrode tas pilksva kale, kur pabaigoje buvo.. na, dar teko dziaugsmas paciupineti mazuosius azijatus kur prie jutos voliojosi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Pir. 03 17, 2008 5:46 pm Rašyti temą: |
|
|
kol admin sudes rezultatus, imeciau savo nuotraukas is parodos
linas: ta kale ir tapo laimetoja man patiko kai ji su tuo kaukazu vos ne susikibo... ;; )) jooo, svoris tai geras )) tokia eitu per tvora - ir nueitu su viskuo! bet atrodo gan 'spakajna' tokia )) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Pir. 03 17, 2008 9:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Ta kalė tik antrą dieną tapo nugalėtoja tarp kalių, o pirmą ruso buvo įvertinta puikiai be titulo. Kaikurie teisėjai visgi vadovaujasi tuo, kad kalė turi būti lengva, elegantiška, energinga ir neturėti jokių "patiniškų" bruožų.
Bet zdarova kalė... biški atšerta
Jau patinus sudėjau, šiandien-ryt sudėsiu kales ir paleisiu puslapį į "orą". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Pir. 03 17, 2008 11:08 pm Rašyti temą: |
|
|
... idomu kaip tokia stambuole elgtusi gamtoj, as isivaizdavau, jei ji taip lektu paskui zuiki, kaip musiske, vydama iki misko, tai man rodos gana greit atsisestu ant uzpakalio uzdususi... ups
nuo tokio svorio.. gal as klystu, nezinau, man patinka sportiskesniu proporciju azijatai, neziurint i svori, dar temperamentas ziurint koks..
aisku, juk ji dar suninga, be to paroda - stresine situacija, susikausciusi kiek.. bet istikruju ispudingu proporciju panele ))
kiek ziurejau kaip azijatai zaidzia - pvz., griuna musu kale nuo kokio stataus skardzio zemyn galva (tycia) tiesiai sau ant sprando, o mazis dar soka ant virsaus!.. nu, galvoju, jei butu ji tokio svorio ir proporciju, matyt kakla tiksliai susilauztu... )))))) aisku, kiekvienam savo gal ir sita moka tobuliai valdyt savo kuna ir turi kitu stipriu pusiu
man tai gaila kad ta balta patina pravare (sidabrinis, berods vardas), nieko negavo, o man jis labiau patiko, nei kai kurie kiti )) o teiseja ji obxajino, kad savininke vos ne apsiverkusi isleke.. bet kokia as cia zinove - irgi nieko nesuprantu! tik 'patinka' ir 'nelabai patinka' - o tai lb subjektyvu!
dar kai tiek graziu sunu - pabandyk visus apdovanoti!!! ))))))))
as tai visiems po bob'a duociau!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 389 Miestas: panevezys
|
Parašytas: Kv. 03 20, 2008 3:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Is patinu patiko "Dom semargla Serebriannyj", tik , gaila, mano skoniui plaukas per ilgas, Blue Ship Ajdar irgi patiko , abu labai graziai judejo, E-Sharuk kol kas neispudingas, labai keista, nes pagal tevus turetu buti gana idomus suo, kartais tie genai keistai sugula!:)Patiko Astos veisimo patinas Pegasas, atrodo, vardas.
Is kaliu - baltarusu Arga, tik galva nelabai , noretusi grazesniu liniju ir apimties, pagal jos korpusa, Bahra neformoj visiskai buvo isstatyta, o Ak Bulak Ergul irgi grazi kale, bet jau pavalgius 9 O, ka ji suniuku laukiasi???)
Apa irgi labai isgrazejo po suniuku!
Ingai - kelnes nesiau i siuvykla, pti nemoku adyti!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 389 Miestas: panevezys
|
Parašytas: Kv. 03 20, 2008 3:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi, pamirsau, dar labai patiko Linas , malonus zmogus! Laukiam su savo aziatais parodose!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
redi Svečias
|
Parašytas: Kv. 03 20, 2008 4:00 pm Rašyti temą: |
|
|
juta: o kas gi buvo tom kelnem?! itariu kad appusia kazkur pasidarbavo ne?? ar kitas koks tituluotasis???
as skaitau pavadinima: lietuvos nugaletojas - pirmu numeriu - kale suome... ot dasigyvenom! lygtais lietuvoj grazesniu azijaciu nera.. man biski ta teiseja... nu, nesnekesiu nieko tokio.. kiekvienas gali savo nuomone tureti, a ne? mano akiai tos kales perilgas korpusas, niekaip nesuprantu, ar cia toks kampas paimtas foto? gyvai kai maciau, kazkaip atrode dar menkesne, smulkute lb, noretusi kaulingumo daugiau gal jauna-stambes...
o apie serebrianyj teiseja pasake, nu perdaug sunki galva, nu labai blogai... pati girdejau.. nu ir kur ji ten persunki?! gal nosis galetu ilgesne buti, bet jau pati galva - man rodos be priekaistu.. (tiesa, kad ta nosis-ant galvos.. xm-xm.. ne taip issakiau...nu, jus mane supratot! ))))))) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|