Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
admin Site Admin

Prisijungė: 2007 09 18 Pranešimai: 1194 Miestas: Marijampolė-Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

Prisijungė: 2007 10 15 Pranešimai: 619 Miestas: Panevezys - Kaunas
|
Parašytas: Sk. 12 02, 2007 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
tikrai labai mažai dalyvių... vos aštuoni .... kai šią žiemą buvo Panevėžyje (2007-02-1 buvo į ką pasižiūrėt ...... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 389 Miestas: panevezys
|
Parašytas: Sk. 12 02, 2007 5:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu, "ivairove" tikrai didele! Man patinka Xaila( ne todel, kad jinai Ingos, ar , kad is Ak Nukerio, o del mano isivaizduojamo azijato tipo, galva, israiska azijatiska, ir xarakteris   , visai graziai atrodo Erli, is patinu, tai duociau 1 puikiai Potapui, nes to kito patino man galva nelabai. O Potapui gal reiktu dietos biski?  Arba taip atrodo nuotraukoj, sunku spresti, kai gyvai nematai! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Sk. 12 02, 2007 5:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina rašo: | tikrai labai mažai dalyvių... vos aštuoni .... kai šią žiemą buvo Panevėžyje (2007-02-1 buvo į ką pasižiūrėt ...... |
O Panavezy kiek buvo azijatu toje parodoje, ne 2? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Sk. 12 02, 2007 8:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Bet kokios švarios Ačgiozo galvos linijos.... ypatingai viršaus linija. "Švarus" pleištagalvis, retai tokią galvą jau bepamatysi. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

|
Parašytas: Pir. 12 03, 2007 11:04 am Rašyti temą: |
|
|
O Panavezy kiek buvo azijatu toje parodoje, ne 2? (juta)
na tikrai ne du ... daug daugiau vienas net gi man ant kojos atsisedo ..... dar ir suniuku mazu buvo ... maciau viena mergaite ant zemes voliojos.. o ringe tikrai daugiau nei 5 vaiksciojo ..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Pir. 12 03, 2007 7:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina rašo: | O Panavezy kiek buvo azijatu toje parodoje, ne 2? (juta)
na tikrai ne du ... daug daugiau vienas net gi man ant kojos atsisedo ..... dar ir suniuku mazu buvo ... maciau viena mergaite ant zemes voliojos.. o ringe tikrai daugiau nei 5 vaiksciojo ..... |
Tai gal rugsejo men? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Pir. 12 03, 2007 7:33 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="admin"]Bet kokios švarios Ačgiozo galvos linijos.... ypatingai viršaus linija. "Švarus" pleištagalvis, retai tokią galvą jau bepamatysi.[/q
uote]
Aha, galva ir man patinka, bet korpusas, t.y juosmuo man nelabai, nors amzius dar toks, kad formuosis ilgai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina

|
Parašytas: Tr. 12 05, 2007 3:15 pm Rašyti temą: |
|
|
tai kad ne ... rudeny nebuvau... ziema su draugais dar suniukus derejom ir pasirodymus ringuose ziurejom... [/quote] |
|
Atgal į viršų |
|
 |
travi

Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 35 Miestas: kaunas
|
Parašytas: Kv. 12 13, 2007 11:42 am Rašyti temą: |
|
|
na dekui uz tas galvos linijas tikrai smagu girdeti pas mus kol kas tie ivertinimai vietoje stovi ir vis del to silpno uzpakalio bei ,cituoju teisejus ,kurie visi ta pati sako:"tokio tipo azijatai bresta ypac letai" tai mes turim dideliu vilciu ir ,aisku ambiciju
manau si savaitgali bus daugiau i ka "akis paganyti"  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Kv. 12 13, 2007 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
travi, tai čia tavo šuo? Smagu, kad atsiliepei . Nėra šunų be trūkumų, strėnos dar vystysis, kaip ir visas pats (ir dar laaabai ilgai), krūtinės ląsta irgi formuosis, taip kad kantrybės ir džiaukis tuo ką turi . Tikras stepių šuo , tipiškas "Kare-Kele" (ir išvaizda ir charakteriu). Į tėvą gal tik jokio panašumo (išorinio) neturi. Gražus Rovšanas, gyvai mačiau, įspūdį paliko (tik ūgio galėtų būt aukštesnis). |
|
Atgal į viršų |
|
 |
travi

Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 35 Miestas: kaunas
|
Parašytas: Pir. 12 17, 2007 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
kur cia neprisijungsi prie tokio kolektyvo o tai nelabai yra kur pakalbeti placiau apie dziaugsmus ir problemeles  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Kv. 05 29, 2008 11:34 am Rašyti temą: |
|
|
juta: Nors jau šita tema senai nediskuotuojama, bet, primeti, mes sakėm "rovšanas nieko panašaus į save neduoda...". o pasirodo čia kitas rovšanas, adomaičio baltas azijatas tokiu pat vardu O mes...
Kagi, manau reik atsiimt žodžius, nes į "lietuvišką" rovšaną net ir labai panašūs vaikai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
juta

|
Parašytas: Kv. 05 29, 2008 4:49 pm Rašyti temą: |
|
|
admin rašo: | juta: Nors jau šita tema senai nediskuotuojama, bet, primeti, mes sakėm "rovšanas nieko panašaus į save neduoda...". o pasirodo čia kitas rovšanas, adomaičio baltas azijatas tokiu pat vardu O mes...
Kagi, manau reik atsiimt žodžius, nes į "lietuvišką" rovšaną net ir labai panašūs vaikai  |
Nu tai , kad nelietuviskas, Kara Kele Rovshan vardas. O gal yra fotkes jo? O as asmeniskai parodose jo nesu maciusi, o tu? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
admin Site Admin

|
Parašytas: Št. 05 31, 2008 11:14 am Rašyti temą: |
|
|
jo foto yra temoje "Foto", tik tiksliai nežinau kuris iš jų, gal tas kur su rudais plėmais Gyvai kogero aš jo nemačiau, nebent jau atmintis šlubuoja ...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|